Home Λογοθεραπεία Λογοθεραπεία Πάφος

Λογοθεραπεία Πάφος

453
λογοθεραπεια γεσυ Παφος

Λογοθεραπεία Πάφος: Το κέντρο Λογοθεραπείας & Ειδικών Θεραπειών “Talk the Talk” στην Πάφο προσφέρει υπηρεσίες λογοθεραπείας μέσω ΓΕΣΥ από εξειδικευμένους λογοθεραπευτές σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα κέντρα ειδικών θεραπειών στην Κύπρο.

Εκτός από τις υπηρεσίες λογοθεραπείας, στο κέντρο μας προσφέρονται επίσης υπηρεσίες εργοθεραπείας, ειδικής εκπαίδευσης, διατροφολογίας, καθώς και ψυχικής υγείας. Στόχος μας η διεπιστημονική και πιο ολοκληρωμένη αξιολόγηση και, κατ’ επέκταση, παρέμβαση για όσα παιδιά το χρειάζονται.  Επιπλέον, έχει δημιουργηθεί ειδικό δωμάτιο αισθητηριακής ολοκλήρωσης, αίθουσα συνεδριάσεων, σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες θεραπευτικές αίθουσες, καθώς και δωμάτιο παρακολούθησης για τους γονείς, όπου θα πραγματοποιούνται οι λογοθεραπευτικές αξιολογήσεις και όχι μόνο.

Το νέο μας παράρτημα στην Πάφο θα προσφέρει υπηρεσίες λογοθεραπείας με πέντε λογοθεραπευτές, καθένας εξειδικευμένος σε διαφορετικές αναπτυξιακές διαταραχές, όπως ο αυτισμός και η ΔΕΠΥ, μαθησιακές δυσκολίες (π.χ. δυσλεξία), διαταραχές λόγου και ομιλίας (π.χ. τραυλισμός, ταχυλαλία), σίτισης (π.χ. επιλεκτική σίτιση), κατάποσης, άρθρωσης και φώνησης.

Δημιουργήσαμε έναν μαγικό χώρο, εμπνευσμένο από τη μαγεία του βυθού, όπου η φαντασία συναντά την πραγματικότητα, και η εμπειρία εξελίσσεται σε περιπέτεια.

Το νέο μας κέντρο βρίσκεται στην Πάφο, στη διεύθυνση:

Steliou Mavromati 4, Street 8020, Cyprus

Για ραντεβού, καλέστε τη γραμματεία του κέντρου στην Πάφο στον αριθμό: 97 47 77 27

Talk the Talk Πάφος

www.TalktheTalkcy.com

Keywords: Λογοθεραπεία Πάφος, Λογοθεραπεία γεσυ Πάφος, Λογοθεραπευτές Πάφος, λογοθεραπευτές γεσυ Πάφος.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here